Unde sunt Repetenții clasei ?

Preambul:
‘Mai țaduci aminte când chioleam de la română și toți fraierii ăia stătea sănvețe?’

Poate ați aflat unde sunt cei mai buni din clasa voastră. Lideri prin centre universitare, emigrați de soi prin toată lumea sau meșteri prin diverse domenii de activitate. Nu ne punem problema ce se întâmplă cu mediocrii și repetenții clasei. Aceștia au găsit răspuns la întrebarea ce faci dacă ești mediocru? Te bagi într-o combinație semilegala sau mai nou, una politică. Și astfel, plaga mediocrității devine aspirațională. Apari la TV, ești recunoscut la mall, primești Like pe Facebook la toate inepțiile.
Cum se face azi un lider de partid politic? Iei un lider de opinie, te înconjori de un cor de aplaudaci și followeri și îți negociezi o viitoare funcție publică bănoasă.
Acești pierde-vară au musai nasul pe sus, se bazează doar pe greșelile adversarilor, neavând o viziune proprie asupra lucrurilor, își creează structuri imaginare ale valorilor și acționează numai susținuți de haite.
Haite ce trebuie recompensate cu funcții, cu bani publici, găști ce sunt puse să alimenteze ulterior cu bani negri campaniile de prostire ale credulilor.

România este condusă de mediocri și de repetenții clasei.
Asta e explicația felului cum este condusă de 20 de ani. Poate ar fi bine să studiem carnetul de note din ciclul primar și gimnazial. Niște ‘gură mare’ și niște ‘terchea berchea’ fără să fie lideri în nicio profesie. Ei nu știu decât să mimeze munca și implicarea, să copieze rezultatele altora și să vorbească frumos la televizor și în ziare.

Rușine clasă politică! Rușine !
Au ajuns să fie modele de succes niște looseri. Niște derbedei care au trecut clasa din mila profesorilor.
Pentru că voi nu reușiți să aveți un filtru de calitate și competență în interiorul partidelor suntem noi nevoiți să fim conduși de niște cercopiteci.

Să vedem carnetul de note la control pentru toți primarii, parlamentarii și șefii numiți politic!
Mediocritatea este o molimă. Se răspândește de sus in jos, dar și invers ! Nu mai vreau să fiu condus de mediocri sau de repetenți !

România Trezește-te și Ferește-te să fii condusă de Repetenții Clasei!

20140213-193057.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *