Despre mine

Cine sunt eu, Catalin Anghel ?

 

Mă numesc Cătălin Mihai Anghel, sunt născut în 1973, căsătorit, 2 copii.

Sunt născut in Segarcea, Jud Dolj, am terminat liceul „Mircea cel Bătran” la Constanţa, am urmat studiile universitare la „Universitatea Ovidius” cu profil economic din Constanta, implicându-mă in organizaţia de studenţi economişti AIESEC.

Am fost un antreprenor încă din liceu când organizam excursii de 1 Mai la Costineşti, atât înainte, cât şi după Revoluţie ( în 1989 eram în clasa 11-a).

Am fost implicat în activităţi de strângere de fonduri în cadrul AIESEC şi am participat la organizarea Primei Conferinţe Naţionale la Costinesti. Am cunoscut oameni de afaceri şi am înteles cât de importantă este comunicarea și Proiectele pentru comunitate.

Cariera mea în IT a început odată cu participarea la un târg de job-uri organizat în cadrul AIESEC când am descoperit o firmă din zona IT cu o prezenţă remarcabilă la târg. Am facut pasul spre o carieră de vânzări, parcurgănd de jos toate etapele până la vârf.

Îmi place să fac lucrurile la timp şi de calitate – ajungând să fiu apreciat de colegi, furnizori şi mai ales de clienţi.

Am participat la evenimente naţionale şi internaţionale în domeniul de activitate şi făcut schimb de experienţă cu oameni din multe domenii de activitate din toata lumea. Am experienţă în negociere, comunicare, organizare şi motivare.

Am călătorit mult atât în ţară, cât şi în străinatate, învăţând câte ceva din fiecare călătorie.

Îmi place să fiu un om informat şi să particip cu soluţii la rezolvarea problemelor – plecând de la implicarea în Asociaţia de Locatari / până la organizarea de acţiuni civice.

Am fost coprezentator la o emisiune de IT şi invitat la emisiuni în domeniul de activitate, având experienţă pe ‘sticlă’. Am experienţă în domeniul reducerii costurilor prin programe informatice, licenţierea programelor de calculator, implementarea de solutii informatice de ultima oră, a securităţii informatice, implementarea de soluţii educaţionale, platforma e-licitatie, e-guvernare, soft de tip ERP, CRM, Bussines Intelligence.

Sunt un om responsabil. Sunt o fire comunicativă. Îmi iubesc familia şi sunt un tată fericit.

Sunt atât angajat cat si angajator. Sunt membru JCI – cu activităti în domeniul susţinerii antreprenoriatului.

De la părinţi am invăţat că educaţia este un factor important în viaţă (mama este învăţătoare). Cred că un om informat şi care are caracter este capabil să ia decizii corecte, devenind un om puternic pentru familia lui şi pentru societate.

Am fost tutore în cadrul Universităţii Ovidius în cadrul unui program cu finantare europeană ajutând studenţii cu experienţa practică şi teoretică să înteleagă mai bine şi să se integreze in mediul de afaceri prin programe de simulare în afaceri şi software de tip ERP ( Enterprise Resource Planning)

Mă bazez pe cetăţenii oneşti care îşi doresc o schimbarea pozitivă în societate.

Având în vedere că sunt un om care crede în proiecte sper sa găsesc mulţi aliaţi pentru proiectele de care România are atâta nevoie.

Duşmanii mei sunt superficialitatea si mediocritatea.

Sunt conştient că există o cerinţă de prospeţime, prospeţime dublată de caracter şi implicare în comunitate.

Îmi doresc legi simple şi simplu de aplicat.

Cred în rezultate bazate pe merit.

 

“Succesul este sa ajungi unde vrei. Fericirea este să iţi placă unde ai ajuns” (H.Jackson Brown).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *