La Multi Ani Miruna !

20130627-074331.jpg

Azi fetița mea cea mare împlinește 7 ani. Este o vârsta frumoasă din viața oricărei persoane. Dar mai ales când vorbim despre cei 7 ani de acasă ne gândim la educaţia pe care copilul o primeşte de la părinţi, la formarea personalităţii şi comportamentului copilului până merge la şcoală. Când spunem că un copil are cei 7 ani de acasă ne gândim la un copil bine crescut, care ştie să salute, să spună mulţumesc, te rog, care se comportă cuviincios cu cei de vârsta lui şi cu adulţii. Însă, mai presus de toate acestea eu cred că părinții sunt modele pentru copii și că este importantă dragostea cu care este înconjurat copilul pentru dezvoltarea lui emotională și încrederea în propriile forțe. Poate de aceea Fericirea ei este și fericirea mea.
Cele mai multe din demersurile mele din ultima perioada sunt cu gândul la copiii mei.
Chiar și implicarea în comunitate și partea de implicare politică din ultima perioada tot cu gândul la copii a fost făcută.
Fundația pentru o copilărie fericită o proiectăm azi prin demersurile noastre din fiecare zi.
Construim cu grija lumea în care zâmbetul copiilor noștri este moneda de schimb pentru eforturile noastre.
Eu cred că tatăl este un personaj ce ocupă un rol principal în viața fiicei sale, încă din stadiul de bebe până în adolescență, dar și după. El participă la transformarea ei și își pune amprenta asupra comportamentului și al personalității.
Conștient de toate acestea, toate gândurile mele pozitive au în vedere și un impact pozitiv în societate pentru copiii noștri.

La multi ani Miruna! Îți doresc să fii LIBERĂ să îți alegi lucrurile care te fac fericită !

Un tată mândru de fetele lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *